Nyheter

Tusen takk for tilliten i skolevalget! 

SV fikk 11,1% i årets skolevalg. Det er vårt beste skolevalg i et lokalvalg på 20 år! I skolevalgkampen har vi fått nye medlemmer, nye lokallag og blitt det fjerde største partiet.
06.09.2023

Det betyr noe hvem som styrer – Stem SV!

I snart to år har SV forhandlet politikk og statsbudsjett med regjeringen. Vi har brukt vår makt til å få ned forskjellene mellom folk, bygge ut velferden, kutte klimagassutslipp og verne natur. Her kan du se noen av våre viktigste gjennomslag!
11.08.2023

Bli med på nasjonal høstkonferanse!

Vil du lære om politikk og møte ungdom fra hele landet som tror på et rettferdig samfunn? Da bør du melde deg på høstkonferansen den 10.-12. november!
06.07.2023

Hvorfor feirer vi 1.mai?

1.mai er arbeidernes internasjonale kampdag. Dette er en dag hvor vi feirer kampene som er vunnet frem av arbeiderbevegelsen, men det er også en dag for å markere de kampene vi enda står ovenfor. Det er en dag for fellesskap og solidaritet, og den viktigste dagen i året for arbeiderbevegelsen.
01.05.2023

Riv ned festning Europa!

Aldri før har det vært flere mennesker på flukt i verden enn nå. I en tid der verden sårt trenger solidaritet ser vi heller et Europa som bygger murer, også kjent som “Festning Europa”.
03.03.2023

Vi støtter aksjonene foran Olje- og Energidepartementet

Det er over 500 dager siden høyesterett slo fast at vindmølleparken på Fosen er i strid med menneskerettighetene. Staten har ikke iverksatt et eneste tiltak for å stanse det pågående menneskerettighetsbruddet. Derfor deltar vi i sivil ulydighetsaksjonene til Natur og Ungdom og NSR-Nuorat.
02.03.2023

Sosialistisk Ungdom jubler over gjennomslag i statsbudsjettet

Vi har fått stans i leting etter olje og gass i nye områder, økt studiestøtte og forsøksordning med alternativer til eksamen!
30.11.2022

Nå kan du melde deg på sommerleir!

Vi er snart klare for sosialistisk sommerleir på Utøya 4.-9. juli, og vi vil at du skal bli med!
05.11.2022

Et usolidarisk og klimafiendtlig statsbudsjett

Regjeringa har kommet med sitt forslag til nytt statsbudsjett, og vi i SU er skuffet over at regjeringa ikke har høyere ambisjoner for rettferdig fordeling, klimahandling og internasjonal solidaritet. Nå skal regjeringa forhandle med SV. Vi i SU kjemper nå for et mer rettferdig og solidarisk budsjett.
17.10.2022
1 18 Forrige
1/18
Neste