Sosialistisk sommerleir

Meld deg på en sommer full av sol og sosialisme! Sosialistisk sommerleir er SUs største politiske verksted. Her møtes sosialister fra hele landet for politisk påfyll, fotball, bading, og for å få venner for livet! Sommerleir 2023 finner sted på Utøya, 4.-9. juli.

Det blir workshops om sosialisme, feminisme, miljø, antirasisme og internasjonal politikk. Det blir også bading, fotball, og kulturelle innslag! 

Frist for å melde seg på sommerleir er 9. mai. Dette er også fristen for å melde seg av. Hvis du melder deg av etter 9. mai må du fortsatt betale full deltakeravgift.

Deltakeravgiften dekker reise til og fra leir, samt overnatting, mat og deltakelse på hele leiren. Vi bestiller reise din til og fra leir. Derfor er viktig at vi får riktig informasjon om din reisevei. I påmeldingsskjemaet blir du spurt om å oppgi hvor du reiser fra og til. Dersom du er usikker på dette eller ønsker å endre din reisevei etter du har meldt deg på er det viktig at vi får beskjed om det innen 9. mai. Da begynner vi å bestille alle reisene og det er ikke lenger mulig å endre reisen sin etter det.

Hvis du har noen spørsmål om sommerleir kan du sende en e-post til sommerleir@su.no.