Ville du sponsa rasisme?

Stopp støtta til HRS!

-Når regjeringen velger å gi statsstøtte til HRS så legitimerer de rasisme og islamofobi. HRS sprer rasisme, islamofobi, hat og konspirasjonsteorier. Dette er farlig, både for enkeltpersoner og for samfunnet. Når regjeringa sponser rasisme så motarbeider de vår antirasistiske kamp. Derfor vil vi stoppe statsstøtta til HRS, sier Synnøve Kronen Snyen, leder i Sosialistisk Ungdom.

Regjeringa står på feil side av historien

-Rasisme blir mer og mer normalisert i samfunnet vårt, og politikernes håndtering av rasisme sender et tydelig signal ut til befolkningen. Når regjeringen velger å sponse en tenketank som aktivt bidrar til enda mer rasisme og islamofobi så står de på feil side av historien, sier Nilofar Nori, antirasistisk leder i Sosialistisk Ungdom.

-At regjeringen velger å bidra til mer rasisme i samfunnet er ekstremt skuffende, spesielt overfor alle oss som lenge har snakket ut om rasismen i Norge og varslet om hvor omfattende den er. Men denne kampen skal vi ikke gi opp. Vi skal bruke denne uken til å si tydelig ifra om at vi ikke støtter en regjering som sponser rasisme!, avslutter Nilofar Nori, antirasistisk leder i Sosialistisk Ungdom. 

Sosialistisk Ungdoms aksjonsuke «Ville du sponsa rasisme?» varer fra 15. – 22. november. Aksjonspakka finner du her.

Del denne saken