Forside Nyheter Webinarer med SU i koronatiden

Webinarer med SU i koronatiden

På grunn av koronarestriksjonene er mye av den aktiviteten SU pleier å gjøre ikke mulig for øyeblikket. Men det kommer en tid etter korona der vi skal arbeide for å skape et rettferdig samfunn.
For å endre verden må vi forstå den. Derfor arrangerer vi nå flere skoleringer i uken som vi håper du vil delta på.

Informasjon blir lagt ut fortløpende i gruppen SUfolket på facebook: dersom du er betalende medlem og ikke har tilgang til denne facebookgruppen så er det enkelt å fikse:
Alt1. Få lokal- eller fylkesleder til å invitere deg. For å finne ut hvem som er din lokal- eller fylkesleder gå på su.no/kontakt
Alt 2. Send mail til sarah@su.no og skriv at du vil bli medlem av SUfolket.

Webinarer denne uken:

Mandag 23 mars kl 18:00: En verden uten atomvåpen m/ICAN

 

 

 

Behovet for en verden fri for atomvåpen er ikke mindre selv om vi er hjemme. Bruk av atomvåpen vil skape situasjon vi aldri har sett maken til og ingen stat eller humanitær organisasjon vil kunne yte nødvendig helsehjelp, ødeleggelsene vil være for omfattende og strålingsfaren for stor.

Selveste Anja Lillegraven, daglig leder i Norske leger mot atomvåpen og Tuva Krogh Widskjold, Rådgiver Leger mot atomvåpen, holder et ekslusivt webinar førstkommende mandag.

Link til webinaret: https://zoom.us/j/471870947
Link til eventet: https://www.facebook.com/events/899308647188153/

Onsdag 25. mars kl.18:00 : Hvorfor et nytt økonomisk system m/ Hege Skarrud leder Spire

Systemendring – ikke klimaendring.
Vårkampanjen blir litt annerledes på grunn av koronasituasjonen, men det er fremdeles viktig med skolering!
Fremover får vi høre spennende innledninger fra samarbeidspartnere i klimakampen. Dette webinaret holdes av Hege Skarrud som er leder i Spire . Hun skal snakke om hvorfor vi trenger et nytt økonomisk system.
Dette webinaret holdes bare en gang. Så her er det bare å rydde plass i kalenderen!
Møtet vil skje over zoom innlogingsinfo kommer snart:
Link til eventet: https://www.facebook.com/events/775505636308048/

Lørdag 28. mars kl. 12:00 : Halvdags webinar: opprør

For første gang arranger vi vårt eget halvdags webinar i SU.
Så fortvil ikke over at vårkonferansen er avlyst, vi skal sørge for gode politiske skoleringer og legge fundamentet for hvordan vi skal skape en rettferdig verden.

Program for halvdagsseminar
12:00 Hei og velkommen – Guro Aasaaren konferansesjef og Andreas Sjalg Unneland, leder i SU
12:15 Kvinnekamp og klassekamp – Ingrid Wergeland – nestleder i Manifest tankesmie.
13:00 Pause
13:15 En solidarisk flyktningpolitikk – Karin Andersen, Stortingsrepresentant og innvandringspolitisk talsperson i SV
14:00 Pause
15:00 Statlig ansvar i det grønne skiftet, Kari Elisabeth Kaski,
15:45 Pause
16:00 Systemendring, ikke klimaendringer – Maria Bonita Igland

Hvordan delta på møte:
1.Gå inn på https://meetsv.zoom.us/ og finn møterom «Sosialistisk Ungdom». Trykk på den røde knappen for å komme inn i møterommet.
2. Dersom du har lastet ned Zoom-programvaren tidligere vil dette åpnes automatisk, og du kan taste inn passord SU2019. Dersom du ikke har lastet ned programvaren kan du trykke på «Join from your browser», under der det står «your meeting is launching». Tast så inn passord SU2019 og navnet ditt. Du kommer så inn i møterommet.
3.Dersom du logger inn via mobil eller nettbrett, last ned appen «Zoom» og logg inn på møtet ved å trykke «Join a meeting» og tast inn Meeting ID «663-582-1564» og deretter passord SU2019. Når du kommer inn i møterommet må du la Zoom få tilgang til video og mikrofon. Du vil også få opp en bok der det står «To hear others please join audio.» I denne boksen velger du «Call using internet audio»

Nå er det en krevende tid for mange og vi som politisk organisasjon er opptatt av å holde aktivitetnivået så høyt som mulig  og har mange spennende planer for de kommende ukene. Vi gleder oss til å dele dem med deg. Dersom du har fordslag til kule webinarer eller aktiviteter vi kan arrangere bare send dem til meg på andreas.sjalg@su.no

Del Webinarer med SU i koronatiden på: