Forside Nyheter Bli med SU på Globaliseringskonferansen 2018

Bli med SU på Globaliseringskonferansen 2018

 

Globaliseringskonferansen går i år av stabelen 12.-14. oktober og finner sted på Kulturkirken Jacob og DOGA Arenda i Oslo.

Konferansen arrangeres av Norges Sosiale Forum (NSF) og er et politisk verksted for venstresiden. Sosialistisk Ungdom er medlem i NSF og arrangerer flere møter under selve konferansen. Du finner hele programmet for årets konferanse her: http://globalisering.no/program/

 

Sosialistisk Ungdom på Globaliseringskonferansen 2018

SU arrangerer sammen med flere ungdomorganisasjoner et ungdomsprogram under Globaliseringskonferansen. I tillegg til å delta på det offentlige programmet vil ungdomsprogrammet ha noe eget opplegg. Deltakelse på ungdomsprogrammet inkluderer overnatting og måltider med SU og de andre ungdomsorganisasjonene. Ungdomsprogrammet og overnatting finner sted på Tøyen skole.

Trykk her for å se facebookarrangementet for SU på Globaliseringskonferansen 2018!

 

Meld deg på!

Ønsker du å delta med SU på Globaliseringskonferansen må du i tillegg til å kjøpe konferansepass registrere deg i påmeldingsskjemaet.

 

Her kan du kjøpe konferansepass (Ungdommer og studenter får redusert pris).

 

Her kan du melde deg på ungdomsprogrammet.

 

Informasjon om reise:

 

Deltakere på ungdomsprogrammet kan få dekt billigste reisevei til og fra Oslo i forbindelse med konferansen. For å få reise dekket må man melde seg på, bestille reise og sende inn refusjonsskjema samt kvitteringer før 21. september. OBS! Det er begrensede midler til reise for deltakere. Dette betyr altså at du ikke er garantert å få dekt reisen din selv om du melder deg på innen 21. september, da reisepotten kan gå tom før den tid. Vi anbefaler derfor å bestille reise og sende inn refusjonsskjema så fort som mulig!

Alle fylkeslag i SU har mottatt reisedekningsskjema. Har du ikke fått dette kan du kontakte din fylkesleder på epost (trykk her for kontaktinformasjon), eller sende en epost til konferansesjef Alexander Lange (alexander@su.no). Reisedekningsskjema + kvitteringer skal sendes til globalisering@globalisering.no.

 

Kontakt gjerne Alexander dersom dere har andre spørsmål om SU på Globaliseringskonferansen.

Del Bli med SU på Globaliseringskonferansen 2018 på: