Forside Nyheter Ledig stilling som kontorsjef i Sosialistisk Ungdom

Ledig stilling som kontorsjef i Sosialistisk Ungdom

Sosialistisk Ungdom (SU) er Sosialistisk Venstreparti (SV) sitt ungdomsparti, og er en feministisk og sosialistisk ungdomsorganisasjon. Vi kjemper for et rettferdig samfunn og like muligheter for alle, uansett hvem du er, hvilket kjønn du har eller hvor du kommer fra.

Vi søker en engasjert person til å fylle stillingen som kontorsjef i SU. Dette er en fast heltidsstilling med oppstart 27.08. Kontorsjefen har ansvar for den daglige driften og organisering av kontoret. Vedkommende følger opp henvendelser til kontoret og har ansvar for medlemshåndtering. En stor del av jobben innebærer økonomioppfølging og regnskapsføring. Kontorsjefen har i utgangspunktet normal arbeidstid, men noe kvelds- og helgejobbing må påregnes i forbindelse med større arrangementer.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver

 • Regnskapsføring
 • Medlemshåndtering
 • Økonomi og budsjettoppfølging
 • Oppdatere nettsidene til organisasjonen
 • Reisebestilling
 • Forvalte Frifond, en støtteordning for lokallagene
 • Fungere som sekretær for Arbeidsutvalget
 • Ha medansvar for arrangementer som landsmøte og sommerleir
 • Andre oppgaver kan tillegges stillingen ved ønske og behov

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning. Erfaring kan kompensere for utdanning.
 • Organisasjonserfaring
 • Det er ønskelig med erfaring fra økonomistyring i en organisasjon, men dette er ikke noe krav. Opplæring vil bli gitt.
 • Grunnleggende datakunnskaper
 • Må beherske norsk som arbeidsspråk

Vi ser etter deg som er strukturert og ryddig i arbeidet. Du må evne å jobbe med mange og ulike oppgaver parallelt. SU er en ung og til tider hektisk arbeidsplass. Kontorsjef jobber for det meste selvstendig, men må også kunne samarbeide med andre i organisasjonen.

SU kan tilby fleksitid med gode muligheter for avspasering. Vi holder til i fine lokaler på Tøyen i Oslo, og deler fellesarealer med SVs partikontor. SU er en fleksibel arbeidsplass, og vi har en god kantineordning og tilgang på treningsrom på jobb. Alle ansatte er omfattet av tariffavtale, pensjon- og forsikringsordning, og startlønn er på kr 323 000 kr i året. Dette er en fin arbeidsplass for deg som ønsker praktisk erfaring med økonomistyring og regnskapsføring.

Om du har spørsmål om stillingen kan du kontakte generalsekretær Aila Kamaly på tlf 994 43 274.

Søknad med CV sendes på e-post til aila@su.no innen 8. august. Attester og referanser blir etterspurt først ved et eventuelt intervju.

Jobbtype: fast, heltid
Arbeidstid: dagtid
Oppstart: 27.08
Sted: Oslo
Søknadsfrist: 8. august 2018

Del Ledig stilling som kontorsjef i Sosialistisk Ungdom på: